Mijn verhaal

Mijn motto is: energie geven en ontvangen! Juist daarom ben ik ondernemer geworden. Om de ambities van andere ondernemers waar te maken. Weg van alle bureaucratie, overbodige vergaderingen en procedures die geen toegevoegde waarde leveren aan je klanten! Ik streef er juist naar klantverwachtingen te overtreffen. Net dat stapje meer doen. En werk graag samen met ondernemers die dit ook belangrijk vinden. Daar krijg je energie van!

Meer dan 20 jaar financiële ervaring

Ik heb veel gewerkt met en voor het MKB: van het beoordelen van strategische groeiplannen, het maken van financiële prognoses tot het succesvol afronden van investeringsaanvragen. Daarnaast adviseerde ik directies en management van MKB+ bedrijven over administratieve-, financiële- en strategische vraagstukken. Ik heb ruim 15 jaar leidinggevende ervaring en stak graag tijd in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Naast ondernemer ben ik maatschappelijk betrokken als lid van de Raad van Toezicht van een grote Welzijnsorganisatie, en voorzitter van de audit commissie. Mijn positief kritische bijdrage wordt daar erg gewaardeerd. Ik doe dit altijd vanuit mijn overtuiging om mensen en organisaties beter te maken.

Net een stap extra

Want uiteindelijk doen we het allemaal voor de klant! Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat het geregeld wordt, zonder er naar te hoeven vragen. Dus jij ook. In mijn werk staat de klant altijd voorop. Hierdoor kan jij je gedachten helder houden voor wat echt belangrijk is: de passie voor ondernemen. Ik stel me kwetsbaar op om je oprecht te begrijpen wat je wilt wil bereiken. En ben eerlijk en open in mijn communicatie. Dat is voor mij de basis van een goede samenwerking!

Ik omarm de slag naar verdere digitalisering en robotisering. Dit is noodzakelijk in deze competitieve wereld. OAMKB biedt mogelijkheden om je administratie te optimaliseren door te digitaliseren.

Tevredenheid

De meeste ondernemers zijn best tevreden met hun eigen accountant/administrateur. De gemiddelde klantwaardering in Nederland is een 7. Bij OAMKB is de klanttevredenheid al meerdere jaren boven de 9! Geïnteresseerd? Ruim 2.000 MKB ondernemers gingen je voor en zijn klant geworden. Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek? Bel mij dan op 06-23362630 of mail mij op machiel.middelburg@oamkb.nl