Crowdfunding in Almere & Gooi en Vechtstreek

Jij bent een ondernemer die meer ziet dan anderen, iemand die verder kan kijken en mogelijkheden ziet waar niemand eerder gekeken heeft. Als jij een revolutionair idee hebt waar je geen moment mee kunt wachten moet je direct aan de slag gaan! Je zult daarbij kapitaal nodig hebben, naast een lening bij de bank kan crowdfunding wellicht voor jou de beste methode zijn. Ook voor bestaande ondernemers die financiering nodig hebben is crowdfunding een goede optie. Dit is een wijze van financiering met een veel kortere doorlooptijd dan een aanvraag tot kredietverstrekking bij de bank. Als je een standaard ondernemingsplan indient bij de bank maak je nog een kans, maar de ondernemers met een kristallen bol en visionaire ideeën maken veel minder kans op een lening. Dan kan crowdfunding uitkomst bieden. Machiel Middelburg is één van de vele lokale financieel professionals binnen het landelijke OAMKB netwerk van financieel adviseur, accountants en fiscalisten. Hier kun je terecht voor alle diensten op het gebied van financiële administratie. Ook bij een crowdfunding traject kun je hier terecht. Hierbij kies je zelf voor de wijze van samenwerking. Van ondersteuning op cruciale momenten in de campagne, tot aan zeer intensieve begeleiding waarbij je altijd iemand aan je zijde hebt gedurende het traject.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Machiel Middelburg van OAMKB voor een realistische blik op crowdfunding.

Waarom is crowdfunding voor het MKB aantrekkelijk?

Het doel van een crowdfunding campagne is het verzamelen van het benodigde kapitaal om te starten. Daarbij interesseert het je doorgaans niet wie het geld neerlegt voor jouw product, dienst of merk. Dit kan een bedrijf zijn of een particulier. Er zijn drie belangrijke redenen om dit traject in te gaan:

Ben jij zeker van je zaak? Leg dan jouw concept voor aan een financieel professional met een nuchtere blik op zaken die klaar staat met opbouwend advies. Neem direct contact op met Machiel Middelburg voor een kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor crowdfunding in Almere & Gooi en Vechtstreek?

Je kent de zowel de succesverhalen als horror stories van sites als Kickstarter, Indiegogo en Geldvoorelkaar.nl. Als deze platformen niet zouden bestaan, hadden nu geen Virtual Reality “boom”, en zouden we geen heerlijk crowdfunding recept voor aardappelpuree hebben. Dat betekent niet dat crowdfunding in Almere & Gooi en Vechtstreek per definitie een succes gaat worden, je hebt echt meer nodig dan een briljant idee en doorzettingsvermogen. Door diverse standaard pakketten voor begeleiding aan te bieden, sta je er als innovatieve ondernemer veel sterker voor. Door samen te werken met een fiscalist die de klappen van de zweep kent worden jouw kansen ook beter. Durf jij de uitdaging aan?

Maak een afspraak met de lokale fiscalist van OAMKB en bekijk samen de kansen voor jouw project.

                                                         Machiel is Connected Crowdfund Adviseur