OAMKB Almere & Gooi en Vechtstreek
Laapersveld 75
1213 VB Hilversum
KvK: 69633908

TEL: ​06 - 23 36 26 30
Mail: machiel.middelburg@oamkb.nl
Administratie, administratiekantoor Online boekhouden, internet boekhouden
 

Wat vinden klanten van ons?

"Wij zijn meer dan tevreden met Machiel Middelburg als financieel adviseur van OAMKB Almere - Gooi & Vechtstreek. Hij is enorm betrokken en geïnteresseerd, denkt altijd mee, houdt het overzicht en is ook nog eens leuk gezelschap. Daarnaast is de online tooling zeer gemakkelijk en inzichtelijk, waardoor we altijd real time zien hoe we ervoor staan. Dus van ons krijgt hij een hele warme aanbeveling."

Robin Keeris, People like us

"Ik ben erg tevreden met de diensten van Machiel Middelburg. Ik heb een heel goed inzicht in mijn financiën, weet precies wat er gaande is en als ik vragen heb is Machiel makkelijk bereikbaar en komt hij snel met een antwoord of oplossing. Ook de gesprekken die we van tijd tot voeren helpen mij als ondernemer verder."

Eline Toet, Elffers Loopbaanadvisering B.V.

"Ik ben erg tevreden met OAMKB Almere - Gooi en Vechtstreek. Ik had al bij de kennismaking een goed gevoel over de heer Middelburg. dankzij hem heb ik eindelijk al mijn administratie weer op orde! ik kan 24/7 bij mijn documenten komen en mijn financiële status bekijken. Hij komt graag langs wanneer nodig. denkt graag mee en controleert altijd of alles klopt in mijn administratie. dankzij hem is alles op orde en duidelijk voor mij en worden mijn vragen altijd heel snel beantwoord. Een top boekhouder en echt een aanrader! "

Bewar Tahir, JV Installatie

"Ze bestaan nog! Boekhouders/financieel adviseurs die pro-actief handelen. Sinds 1 maart heb ik mijn financiële administratie bij OAMKB Almere/Gooi ondergebracht. Hier ben ik super tevreden over. Goed bereikbaar en 24/7 inzage in mijn cijfers. Zeker een aanrader."

Margriet Larmit, Mindcraft

Jouw team

 

Machiel Middelburg
Eigenaar
Tel: 06 - 23 36 26 30
Roger Prins
Fiscalist
 
Jeroen van der Vlies
Administrateur
Marco de Jong
Financieel Adviseur
Roy Argyrakis
Salarisadministratie